Bezoek aan breifabriek Marcienne in Kirchhoven

De belangstelling voor het bezoek aan Marcienne was overweldigend. In een mum van tijd waren alle plaatsen in de bus al bezet. Helaas hebben we diverse leden moeten teleurstellen.

Al vroeg (14.00 uur) stond de bus van Marcienne deze middag gereed bij de Schakel om ons ook dit jaar weer naar Kirchhoven te brengen. Via Offenbeek en na een klein uur rijden, werden we door de crew van Marcienne hartelijk verwelkomd. 

Als opening werd een heus kasteel binnengereden, verlicht met sterrenregen en daarop de mooie taarten. Zoals wij inmiddels gewend zijn, was alles tot in de puntjes verzorgd en smaakte de koffie/thee en het gebak voortreffelijk.

Daarna begon de modeshow spectaculair met twee dames als engelen gekleed in lange witte jurken met grote doorzichtige vleugels. De kleding was verlicht met lampjes. Na de show van de nieuwe collectie en de verloting konden we naar de winkel om de kleding te passen, aan elkaar te showen en te kopen natuurlijk. Gezien het aantal tassen die mee de bus in gingen, hebben veel dames iets leuks kunnen kopen. 

Na al dit moois stond de bus weer voor de deur om ons huiswaarts te brengen. Helaas is niet iedereen ongeschonden thuis gekomen. Bij het instappen heeft een van onze leden een verwonding aan haar been opgelopen. Door Petra werd snel en vakkundig een noodverband aangebracht en konden we de terugreis beginnen. 

Chauffeur Andreas heeft ons toch redelijk op tijd in Reuver en Offenbeek kunnen afzetten en hij werd met applaus bedankt voor zijn inbreng en stuurmanskunsten tijdens deze reis.

Hartelijk dank ook aan allen die zich hebben ingezet om deze middag te organiseren. We hebben genoten en een gezellige middag gehad.