St. Jozefviering 20 maart 2019.

Op deze woensdagmiddag zijn we weer verzameld in onze vertrouwde grote zaal in de Schakel voor het jaarlijkse St. Jozeffeest.

Na het welkomstwoord door de voorzitter wordt het koor ‘Schoën Luuj’ uit Venlo voorgesteld, die al achter het gordijn op het podium staan. Een 30-tal prachtig uitgedoste zangers en zangeressen gaan deze middag voor ons opluisteren met hun gezang. Muzikaal worden zij ondersteund door een orkest van 4 personen.Na een half uurtje mooie zang, met een lach en een traan, kunnen zij tijdens een pauze even de kelen smeren, want na de tombola zullen zij nog een keertje terugkomen. 

De tombola kan beginnen. Iedere aanwezige heeft aan het begin een lootje ontvangen, waarmee zij kans maken op een van de mooie prijzen, die vooraan reeds zijn uitgestald. De prijzen zijn gekocht bij (en gedeeltelijk gesponsord door) Plus, Jan Linders, Bakkerij van Betteray, Bloemisterij Franssen-v.d. Heuvel en Lou van de Schakel. De spanning neemt al vlug toe.

Om 15 uur heeft Lou en zijn crew de koffie bruin en kan iedereen genieten van koffie of thee met een stukje lekkere Limburgse vlaai en een praatje maken met zijn/haar buurman/vrouw. 

Daarna wordt het programma weer voortgezet met mooie muziek door de ‘Schoën Luuj’ en na het dankwoord van Sjaak en de gevraagde ‘Zugabe’ verlaten zij het podium en kan de 2e ronde van de tombola beginnen.Om even voor vijf uur wordt deze gezellige middag officieel door de voorzitter afgesloten en keert iedereen, met- en velen helaas zonder prijs, weer huiswaarts.

De leden dank voor hun aanwezigheid en ook dank aan iedereen die zich heeft ingezet om  deze mooie feestdag van onze patroonheilige mogelijk te maken.

Aandachtig luistert een volle zaal.

Schoën luuj

Dankwoord van de voorzitter