Senioren Expo Veldhoven (N.Br.)19 januari 2018

Van de KBO/PCOB ontvingen wij de uitnodiging om dit jaar wederom een bezoek te brengen aan de 50+ beurs in NH De Koningshof te Veldhoven.

Bij inventarisatie bleken ongeveer 60 leden geïnteresseerd te zijn. De bus werd besteld voor vrijdag 19 januari 2018. Achteraf is deze datum een uitstekende keuze gebleken, gezien de vreselijke storm eerder in deze week.

Ofschoon de beurs in veel opzichten steeds hetzelfde is, zijn er elk jaar toch weer enkele nieuwe snufjes. Dit jaar: anti-skim mapjes en -beurzen. Ook de telefoon/ -tomtomhouder voor op het verwarmingsrooster in de auto lijkt een vernuftige uitvinding.

De organisatie was weer voortreffelijk. Er was voldoende gelegenheid voor het versterken van de innerlijke mens. Op diverse plekken kon men koffie/thee krijgen en/of even plaatsnemen om een rustpauze in te lassen. Sanitaire voorzieningen waren er op meerdere plaatsen.

In de grote zaal traden gedurende de dag verschillende muziekgezelschappen op. Er was regelmatig een modeshow en andere optredens. Gezelligheid alom.

De terugreis duurde wat langer vanwege de avondspits, maar omstreeks 19 uur waren we weer veilig in onze thuishaven teruggekeerd.

Als bestuur kijken we met tevredenheid terug op deze eerste activiteit in dit nieuwe jaar.